Cotlet in sos de bere

Aceasta mancare este foarte consistenta;initial,la cotlet trebuia sa-i fac o alta garnitura dar daca tot erau facuti acesti Cartofi frantuzesti la cuptor,am pus alaturi de carne si cate o felie de cartofi
Ingrediente cotlet:1kg cotlet fara os,1cutie cu bere,1leg.usturoi verde,3-4linguri ulei,1lingurita boia de arfdei iute,1lingurita boia de ardei dulce,1lingura coriandru uscat,1lingura busuioc uscat,1lingura cimbru uscat,1lingura tarhon uscat,1lingura sare
Ingrediente cartofi frantuzesti:1kg de cartofi,400ml lapte,4oua,250g cascaval ras,250g smantana fermentata,3catei de usturoi,1lingurita rasa de nucsoara,sare,piper
Pentru cotlet,punem intr-un bol toate condimentele,frecam cotletul cu ele pe toate partile,il lasam deoparte 10-15min apoi il punem intr-un vas de yena cu usturoiul taiat marunt,berea,ulei,acoperim vasul si-l lasam la cuptor la foc mic 2h,poate mai putin dar depinde de cuptor;dupa acest timp,descoperim si lasam sa se rumeneasca cateva minute.
Pentru cartofi,punem intr-un vas cartofii fierti si taiati cubulete,amestecam cu lapte,2oua batute,jumatate din cantitatea de cascaval,usturoiul taiat marunt,sare,piper,nucsoara,omogenizam totul bine apoi rasturnam in tava,nivelam suprafata iar deasupra turnam cele 2oua ramase,batute cu smantana si presaram restul de cascaval;dam la cuptor pentru 40min
Servim pe farfurie felii de cotlet alaturi de felii de cartofi cu sos deasupra si gogosari de la otet.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme