Minitort cu spuma de ciocolata

De fapt din aceste ingrediente,se poate face un singur tort dar eu am vrut sa fac aceste minitorturi,pentru ca am avut in vizita niste prieteni cu copii si i-am servit.
Ingrediente:130g faina,1lingura cacao,130g zahar pudra,1/2lingurita praf de copt,1ou,50ml lapte,3linguri ulei,esenta de vanilie,100gciocolata alba,3linguri cocos,2lingurite ness,1plic praf de frisca
Intr-un vas amestecam faina,cacao,zahar,praful de copt,un praf de sare,oul batut,apoi laptele si cate putin ulei,amestecand energic;impartim compozitia in vase mici unse cu unt si lasam la cuptor 20min;le scoatem dupa ce s-au copt,le punem in inele cine are,iar daca nu,facem de jur imprejur un guler inalt de 7cm din hartie de copt iar capetele le lipim cu banda adeziva si lasam deoparte.
Praful de frisca il pregatim dupa instructiunile de pe plic apoi impartim in doua boluri;in primul bol amestecam nessul apoi impartim in mod egal peste fiecare blat si le dam la frigider;in al doi-lea bol incorporam ciocolata topita pe bain-marie si racita,nuca de cocos,esenta de vanilie si de asemenea impartim comppozitia peste crema sau facem pe toata suprafata motzuri cu ajutorul unui posh apoi lasam torturile la frigider cateva ore bune,dupa care le punem cu grija  pe platouri mici,scoatem inelul sau gulerul de hartie si ornam dupa preferinte.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme