Supa minestrone

Supa minestrone e reteta italiana,cand eram la Mihaela in Italia le dadeam la nepotele astfel de supa;in general,nu este o regula sau o reteta fixa pentru astfel de supa,fiecare pune in oala tot ce inseamna leguma,cu conditia sa fie cat mai multe;este foarte buna dar mai ales foarte sanatoasa
Ingrediente:2linguri cu unt,1ceapa,1morcov,1ardei gras colorat,100g pastai,100g brocoli,100g conopida,3-4rosii,3-4ciuperci,1ceasca cu mazare,1ceasca cu boabe de porumb,2cartofi,1l supa de pui sau legume,sare,ierburi aromate(busuioc,oregano)
Punem in olita de supa untul sa se incinga,adaugam toate legumele curatate,spalate,taiate cubulete,adaugam putina apa si lasam sa se inabuse cu capac 15min;dupa acest timp adaugam supa,punem capac si lasam sa fiarba incet 20min;dupa acest timp,condimentam dupa gust,adaugam verdeata si servim
Pentru aceasta supa nu e neaparat ca legumele sa fie proaspete,eu am avut si congelate iar in acest caz se reduce timpul de fierbere

Un comentariu:

  1. Dupa o iarna geroasa o asemenea supa , te pune pe picioare !
    Iti da sanatate, mai ales daca ai legumele proaspete( majoritatea).
    Te tzuc soro !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate