Pastrav la cuptor cu spanac

Ingrediente:4buc pastrav,500g spanac proaspat sau 10-12 cuburi congelate,1ceapa,3-4ciuperci,1ardei gras,3-4catei de usturoi,1lingura unt,sare,piper,cimbru
Calim putin ciupercile taiate marunt in unt incins,adaugam
spanacul curatat,spalat,opartit 5min,scurs,taiat marunt,sau decongelat daca avem cuburi congelate;dupa ce a scazut apa,oprim focul,rasturnam intr-un vas de yena,deasupra punem ceapa taiata julien,ardeiul rondele,usturoiul marunt,presaram deasupra putina sare,cimbru si piper,punem pestele curatat si spalat,apoi lasam la cuptor 30-40min dupa care servim
Este mancarea sotului pentru regim!!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme