Supa de rosii cu tapioca

Eu foarte des folosesc tapioca,acum am facut si supa;aceasta supa o mananca Eva(mica frantuzoaica),fara sa respire,atat de mult ii place iar acum sunt si eu fanul ei.
Ingrediente:2kg rosii,4cepe,2linguri bulion,4linguri ulei de masline,4linguri tapioca,1lingurita busuioc uscat,3l supa de legume
Am folosit ingrediente mai putine si am mai adaugat la fiert o radacina de galangal,un condiment folosit in special pentru supe cu un gust apropiat de cel al ghimbirului
Rosiile si ceapa curatate,taiate,le calim in ulei incins,condimentam,adaugam supa,bulionul si lasam sa fiarba 20min;dupa acest timp pasam totul cu blenderul vertical,punem din nou pe foc adaugam tapioca,amestecam pe foc pana se ingroasa,mai potrivim de gust,adaugam busuiocul si servim fierbinte.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme