Placinta napoletana
Aceasta placinta,se poate servi si ca aperitiv. Ingrediente:4foi de placinta,200g paste scurte,500g carne macra de curcan sau vitel,1lingurita maghiran,2oua,150g parmezan ras,1cana sos picant de rosii,verdeata,sare,piper,2linguri ulei de masline,50g unt
Tapetam o tava unsa cu foile de placinta iar restul de unt il punem peste foi;punem apoi pastele fierte si bine scurse,deasupra carnea tocata condimentata cu sare si piper,intindem uniform pe toata suprafata,presaram deasupra maghiranul,ouale batute,sosul de rosii,parmezanul,verdeata tocata marunt iar la final stropim totul cu ulei de masline si lasam la cuptor 30min pana se rumeneste
Se serveste calda cu salata verde.
Tapetam o tava unsa cu foile de placinta iar restul de unt il punem peste foi;punem apoi pastele fierte si bine scurse,deasupra carnea tocata condimentata cu sare si piper,intindem uniform pe toata suprafata,presaram deasupra maghiranul,ouale batute,sosul de rosii,parmezanul,verdeata tocata marunt iar la final stropim totul cu ulei de masline si lasam la cuptor 30min pana se rumeneste
Se serveste calda cu salata verde.
Arata mnunat , dar cu siguranta ca si gustul a fost pe masura....
RăspundețiȘtergereParca at merge si un sos alaturi, nu ?
Te tzuc cu drag soro !