Spanac la borcan
Mi-am pus anul trecut spanac la congelator si nu mi-a placut;acum incerc alta varianta,adica la borcan.Tin minte ca in vremurile de demult,se gaseau in comert borcane cu spanac si tare bun era
Ingrediente :spanac,borcane,sare
Curatam spanacul de nervurile groase,il spalam in multe ape reci,il oparim 3-4min intr-un vas mare cu apa si cate 1lingura rasa de sare la2l de apa(nu trebuie sa fie sarat ca altfel spanacul nu mai are nici un gust),il scoatem cu o spumiera fara sa aruncam apa,punem spanacul in borcane nu indesat apoi umplem cu apa de la oparit;infiletam capacele bine,le sterilizam1h,le lasam in apa pana a doua zi apoi le scoatem si le depozitam la rece.
Ingrediente :spanac,borcane,sare
Curatam spanacul de nervurile groase,il spalam in multe ape reci,il oparim 3-4min intr-un vas mare cu apa si cate 1lingura rasa de sare la2l de apa(nu trebuie sa fie sarat ca altfel spanacul nu mai are nici un gust),il scoatem cu o spumiera fara sa aruncam apa,punem spanacul in borcane nu indesat apoi umplem cu apa de la oparit;infiletam capacele bine,le sterilizam1h,le lasam in apa pana a doua zi apoi le scoatem si le depozitam la rece.
Fantásticas recetas, me sigue gustando todo lo que escribes ...felicidades aprendo mucho de ti
RăspundețiȘtergerechefgonin from spain (Valenciagastronomic)