Frigarui cu creveti

Am ajuns din nou in Franta iar ginerele Laurent,pentru ca el este master chef-ul familiei,a pregatit ce-mi place mie cel mai mult si anume,fructele de mare;este o reteta super usoara si super delicioasa doar cui ii plac aceste fructe de mare.
Se pregatesc imediat pe o placa electrica numita plancha,pusa in mijlocul mesei si fiecare-si tine frigaruia pe placa,atat cat crede,mai mult sau mai putin

Ingrediente:3echalote,3catei de usturoi,4-5linguri smantana,300g creveti,300g creveti big tiger,300g carne de scoici saint jacques,2linguri ulei de masline,sare,piper,orez
Intr-un bol se amesteca smantana cu sare,piper,echalotele curatate si taiate marunt,usturoiul bine pisat apoi se rastoarna intr-un vas peste fructele de mare,se amesteca bine sa patrunda toate aromele in ele,se acopera si se lasa la frigider pana a doua zi
Se pun pe frigarui crevetii si carnea de scoici apoi pe placa pusa pe masa,unsa cu ulei
Se pun frigaruile pe placa iar cu o lingura se stropesc fiecare cu sosul din vas in care au stat la marinat
Se servesc frigaruile imediat alaturi de orez fiert stropit cu sos de soia





2 comentarii:

  1. Bine te-am regasit soro ! Da'vad ca ti-ai luat hainute noi pentru blog...Bravo tie, felicitari !
    Cat despre frigatuile cu creveti, cred ca as incerca si eu o portie din cei mai mari, tigrati, ca tare buni trebuie sa fie !
    Te tzuc cu drag si astept vesti bune din partea ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri am scris aici un mesaj dar vad ca....nu-i !!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme