Curcan cu pleurotus


Am gasit aceasta reteta intr-o fila de calendar si am facut-o cu toate ca seamana cu o ciulama dar putin mai altfel;la final,gustul a fost bun,bun!!
AVEM NEVOIE DE:
1piept de curcan
500g ciuperci pleurotus
2cepe
100ml vin alb
100ml smantana lichida
4linguri ulei de masline
1/2lingurita praf de ghimbir
1/2lingurita nucsoara
sare,piper
verdeata
CUM PROCEDAM:
In cratita cu ulei se caleste ceapa taiata marunt,dupa ce devine aurie se adauga pieptul taiat julien apoi ciupercile tot la fel taiate si se lasa pe foc pana se inmoaie;
se adauga apoi vinul,dupa ce s-a evaporat alcoolul,1pahar cu apa si se lasa pe foc mic pana scade;
dupa acest timp,se potriveste de gust,se adauga smantana,ghimbirul,nucsoara,iar dupa 1-2clocote se adauga verdeata apoi se serveste.





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme