Oua de prepelita gratinate

Am mai studiat putin cartea lui Gordon si cum mi-au ramas cateva ciuperci pleutorus de la alta reteta, am facut acest mic dejun delicios!!
AVEM NEVOIE DE:50g unt
400g ciuperci pleutorus
1ceapa rosie
4linguri smantana lichida
25g cascaval ras
oua de prepelita
sare,piper
CUM PROCEDAM:in tigaia cu jumatate din unt se caleste ceapa taiata rondele,ciupercile julien iar dupa ce a scazut apa din ele,se condimenteaza cu sare,piper,putin cimbru,apoi se imparte in ramekin unse cu restul de unt
deasupra se sparg oua de prepelita,cate doreste fiecare,se adauga in fiecare smantana,deasupra sare si piper,se acopera cu cascaval ras
si se tin la cuptor 15min;pentru cine doreste ca ouale sa fie mai cleioase,se tin mai putin8-10min
apoi se servesc imediat.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme