Paste cu legume si ton

Am pornit de la ideea Mihaelei (fata mea din Italia);ea cu aceste ingrediente face doar salata si tare buna este;acum eu am schimbat putin modul de pregatire si la fel de buna a iesit.
AVEM NEVOIE DE:
500g paste scurte
100g masline
1cutie mare de ton in ulei
1ardei gras rosu
1ardei gras galben
200g parmezan ras
sare,piper,busuioc
CUM PROCEDAM:Se rastoarna in tigaie uleiul din conserva,se calesc ardeiii taiati fasii(nu mult,sa ramana crocanti),se adauga tonul iar dupa 2-3min se opreste focul
Pastele fierte si scurse,se amesteca cu ardeiii,maslinele,sare daca e nevoie,piper,busuioc uscat si parmezan
se rastoarna totul intr-un vas mic de yena uns cu unt,
se lasa la cuptor 15-20min apoi se servesc imediat.





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme