Costite rumene la tava

Pfuuu,cat de pofta mi-a fost de aceste costite cand le-am vazut postate pe FB!!!aratau atat de bine ca de cate ori le vedeam plecam pe alta pagina;pana azi,cand din nou m-am "enervat",mi-am cumparat 2costite(sa nu ma ispiteasca sa mananc mai mult ca nu am voie) si....na ca mi-am facut pofta!!!
Aici se vad 3bucati(mai e una in tava)dar din doua costite am facut 4portii.
AVEM NEVOIE DE:
2costite de porc
4cartofi
sare,piper,cimbru
4catei de usturoi
1ceasca mica cu vin rosu
delikat pentru cartofi
CUM SE PROCEDEAZA:
Costitele spalate,uscate,condimentate cu sare,se pun in tigaie cu grasimea in jos sa se topeasca,apoi se rumenesc pe ambele parti dupa care se scot;daca nu au grasime,se adauga in tigaie putin ulei
Cartofii curatati,spalati,taiati in doua,se pun intr-un vas pe foc si se lasa sa fiarba doar pe jumatate(10min din momentul cand incepe sa fiarba apa);dupa acest timp,se scot se pun intr-un castron,se adauga,delikat,piper,cimbru,usturoi pisat,vin si uleiul de la prajitul costitelor;se amesteca,se pun cartofii in tava cu taietura in jos,deasupra costitele,apoi cu lingura se pune sosul din castron;se acopera tava cu folie de aluminiu,si se tine la cuptor 30min,se scoate folia si se mai lasa 5min.
Se serveste imediat cu salata sau muraturi;va imaginati ca eu nici nu am asteptat sa se raceasca!!!!

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme