Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Am primit un sfat de la o prietena draga mie de pe FB si Gustos,Camelia care traieste in Iordania(sper sa nu gresesc,daca da voi corecta);acest sfat este despre lamaia inghetata si rasa peste peste si nu numai;am incercat,am facut o reteta cu peste mai deosebita zic eu,iar deasupra am ras lamaie inghetata cu tot cu pulpa;gustul a fost fenomenal,incredibil,aroma de lamaie si gustul acrisor,cu peste s-a putrivit de minune!
AVEM NEVOIE DE:
4bucati de peste(eu am avut crap)
1ceasca cu pesmet
1lingura praf de usturoi
1lingura seminte de susan alb
1lingura seminte de susan negru
2oua
ulei pentru prajit
sare,piper
250g varza verde
4linguri otet
4linguri ulei de masline
patrunjel verde

CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune un vas cu apa pe foc iar cand clocoteste se adauga 1lingurita cu sare si otetul,apoi varza taiata fideluta,se lasa la fiert 5min apoi se trecoara si se lasa la scurs
Pestele condimentat cu sare si piper,se trece prin ouale batute amestecate cu praful de usturoi,sare si piper,apoi prin pesmet,amestecat cu cele doua feluri de seminte de susan
se pun apoi in tigaia cu ulei incins iar dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se scot pe hartie de bucatarie

Varza,se pune intr-un castron,se asezoneaza cu ulei de masline,sare,piper,putin otet daca e nevoie si patrunjel tocat,pe care eu nu l-am avut;
Se serveste pe farfurie,salata,alaturi pestele iar deasupra lamaie inghetata rasa.





2 comentarii:

  1. Voi face pestele pane,exact asa.Cred ca e super cu praf de usturoi si susan(si lamiie inghetata)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cami sa-l pregatesti cu incredere ca-i bestial!!!foarte rar mi se intampla sa-mi placa asa mult ceea ce fac,iar lamaie poti pune mai multa
    Pup si inca o data multumesc!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme