Peste cu spanac

Am vazut pe FB la prietena mea Medi aceasta reteta,arata intr-un mare fel iar eu cum mananc peste din orice pozitie,am facut-o la urgenta,doar ca eu am avut pastrav iar ea crap;a fost un deliciu!!
AVEM NEVOIE DE:
2fileuri de pastrav
2linguri ulei de masline
1lingura sos de soia
sare,piper
10cubulete de spanac congelat
1ceapa
100ml lapte
50g unt
2catei de usturoi
150g rosii cuburi din conserva
Pestele condimentat cu sare si piper,se unge cu amestecul de ulei de masline si sos de soia apoi se pune pe gratarul cu apa si se lasa la cuptor pana se rumeneste;eu am urmat reteta intocmai dar cred ca merge pus si pe altfel de gratar sau doar in tava la cuptor
Pentru spanac,se pune in cratita cu unt sa se caleasca ceapa taiata marunt,se adauga spanacul dezghetat,taiat daca e nevoie,laptele si se lasa pe foc pana scade apoi se condimenteaza.
In alta tigaie se caleste usturoiul in putin ulei de masline apoi se scoate,se adauga rosiile,sare,piper si se lasa pe foc 5min
Se serveste pe farfurie 1bucata de peste,deasupra 2-3linguri spanac,se acopera cu alta bucata de peste apoi sosul de rosii.
POFTA BUNA!!




2 comentarii:

  1. waw ce surpriza placuta!!bine ai revenit Mihaela draga mea!!sper ca esti sanatoasa,sper ca-ti vei relua activitatea sa am unde veni ca tare-mi place la tine!!
    Pup si te mai astept!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme