Imi place mult combinatia de ciocolata si ghimbir de aceea am facut aceasta prajitura;gustul este fenomenal,aspectul mai putin pentru ca este prea neagra,cacao pe care o am nu este ce ar fi trebuit sa fie!
AVEM NEVOIE DE:
3cani faina
2cani zahar
2cani apa minerala
3/4cana ulei
1lingurita praf de copt
1lingurita praf de ghimbir
2linguri cacao
100g ciocolata
ghimbir confiat
esenta de vanilie,fulgi de migdale
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se amesteca faina,praful de copt,zahar,cacao,praful de ghimbir, iar in alt castron se amesteca apa minerala,ulei,esenta de vanilie.
Se amesteca apoi continutul celor doua castroane iar la sfarsit se incorporeaza ciocolata topita si ghimbirul confiat.
Se rastoarna in tava cu hartie de copt,deasupra se presara fulgii de migdale si se lasa la cuptor 40min
Dupa ce s-a racit se taie si se serveste
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!