Imi plac mult sufleurile de orice fel;si acesta este tot atat de delicios ca si restul sufleurilor de aici si cu aroma,mmmm!!
AVEM NEVOIE DE:
3oua
50g zahar
30g faina
1lingurita amidon alimentar
50g nuci macinate
125ml lapte batut
jumatati de miez de nuca
CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca galbenusurile cu zahar pana rezulta o crema albicioasa,se adauga laptele batut apoi faina,nucile macinate,si amidonul;dupa omogenizare se incorporeaza albusurile batute cu un praf de sare
Se imparte aluatul in forme unse cu unt si tapetate cu pesmet fin,doar pana la treisferturi
Se lasa la cuptor pana se rumenesc si se desprind usor de peretii formelor
Se orneaza cu jumatati de miez de nuca si zahar pudra
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!