Curcan cu rosii si usturoi verde

De la ciorba de curcan,am oprit pulpele si am facut aceasta delicioasa mancare;este ca o friptura cu sos ca sa inteleaga toata lumea dar cu usturoi verde
AVEM NEVOIE DE:
2pulpe de curcan
1conserva de rosii taiate
4linguri ulei
1ceapa mica
2legaturi usturoi verde
50ml vin alb
sare,piper,cimbru
putin zahar
paste pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA:
Pulpele taiate in doua,se prajesc putin,se scot pe o farfurie,in uleiul ramas se caleste ceapa,se adauga putin zahar,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga pulpele,1cana cu apa si se lasa la fiert 20-30min sau mai putin,depinde de curcan
Dupa acest timp se adauga rosiile,usturoiul taiat marunt,se condimenteaza,se mai lasa pe foc sa scada
apoi se opreste focul
si se serveste imediat cu paste fierte sau orice alta garnitura si cu salata de sezon
Pofta buna!



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate