Provocarea Cutia misterelor

In aceasta luna sunt gazda frumoasei provocari Cutia misterelor,provocare initiata de Cerasela Badr El-Din
Nu am mai gazduit aceasta provocare dar sper sa ma descurc si tot la fel de mult sper sa am multi "musafiri dragi"!
Pentru aceasta luna,m-am gandit ca pe langa aromele care va plac,si tot ce este permis,sa mai folositi,oua,ciocolata,pudra de migdale sau alune(ca-s mai ieftine),fructe confiate iar elementul surpriza va fi GHIMBIRUL,folosit sub ce forma doreste fiecare,pudra,radacina rasa,confiat sau murat.
Sa aveti spor in ce pregatiti si va astept cu drag!

6 comentarii:

  1. Multumim. Imi place ghimbirul, pe mine m-ai nimerit . <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur Cerasela,si mie-mi place ghimbirul in orice preparat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur Cerasela,si mie-mi place ghimbirul in orice preparat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lulu, draga eu ma bag, mai ales ca tu esti gazda...Eu abia acum m-am inscris pe grupul acesta si nu prea ma descurc. Ma ajuti tu? Imi place provocarea ta mai ales ca eu nu prea folosesc ghimbirul din cauza sotului meu,...abia, abia reusesc sa il pacalesc uneori, dar tot se prinde si...NU si NU! Trebuie sa ma gandesc bine ce pregatesc de data aceasta! Dar, ce inseamna totusi "tot ce este permis"...ca nu m-am prins? Imi explica si mie cineva? Multumesc si pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea Vicky,multumesc mult pentru faptul ca vrei sa participi si tu la aceasta provocare;sa stii ca si eu eram bagata in ceata la inceput si am avut norocul cu o fata tare draguta sa ma lumineze.
    Daca ai citit textul meu,este acolo numele Cerasela Badr El-Din scris cu albastru,dai clik pe el,te duce pe pagina ei si acolo citesti si-ti notezi toate ingredientele permise intr-o reteta iar pe langa cele permise,le adaugi si pe ale mele,vezi tu cum le combini sa-ti dea o reteta care poate fi mancata;nu e obligatoriu ca sa le folosesti pe toate;poti de exemplu sa faci un chec cu ciocolata si ghimbir,sau vezi tu ce idei mai ai!sa-ti dau un pont;ghimbirul in combinatoe cu ciocolata,este o nebunie dar atentie,nu pune mult!te pup si astept!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult pentru explicatii, Lulu! Am intrat la Cerasela si sper sa ma descurc "onorabil" la acesata provocare! Mersi si pentru pont:nu am folosit niciodata combinatia, dar probabil voi sparge gheata acum! Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme