Cartofi noi si pulpe la cuptor

Au aparut cartofii noi;nu prea ma impac eu cu curatatul lor,mai ales daca-i nimeresc si mici;pana la urma,i-am curatat cum i-am curatat(nu va spun) si am facut o tava delicioasa la cuptor.
AVEM NEVOIE DE:1kg cartofi noi
2pulpe dolofane
sare,piper,cimbru
1capatana de usturoi
1lingura de boia
1crenguta de rozmarin
150ml vin alb
50ml ulei
CUM SE PROCEDEAZA:Cartofii curatati,spalati,taiati in jumatati,sferturi sau lasati intregi daca sunt mici,se pun intr-un castron,se amesteca cu sare,piper,putin cimbru,usturoiul pisat,boia de ardei,ulei si vin;
Dupa omogenizare,se rastoarna in tava,deasupra se pun pulpele condimentate cu sare si piper,crenguta de rozmarin,1pahar cu apa,se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30-40min la foc mic
Dupa acest timp,se scoate folia,se intorc pulpele si se mai lasa 5-10min sa se rumeneasca
Se serveste imediat cu salata de sezon.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate