Oua la capac cu cascaval

Cine nu-si mai aminteste de anii copilariei,cand mamele noastre pregatea ceva care nu era pe placul nostru,atacam cuibarul gainilor,spargeam in tigaia cu grasime 1-2oua si le mancam cu rosii proaspete rupte din gradina;eu da,imi amintesc cu nostalgie de acele timpuri,de anii copilariei care au fost frumosi!
Primind oua de prepelita de la MICROFERMA DE PREPELITE FUNDENI, am readus anii copilariei in zilele noastre,cu mici modificari.
4oua de prepelita,e echivalentul unui ou de gaina,asa ca eu am pus 8oua de prepelita in tigaie cu 1lingura ulei,imediat focul mic,cu capacul pus pe tigaie;dupa cateva secunde,se pun deasupra 2-3felii de cascaval taiat subtire,se pune din nou capacul iar dupa alte cateva secunde se poate servi cu salata de rosii dar cascavalul trebuie sa fie topit.
Dupa cum se observa,ouale de prepelita fiind foarte mici,trebuie sa se lucreze repede,altfel se ard in tigaie,motiv pentru care nu am alte poze.
Daca se folosesc oua de gaina,timpul de pregatire va fi mai mare.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme