Chicken nuggets
Cand am fost cu nepoatele la Mc.Donald,le-am luat chicken nuggets,au fost foarte incantate,am gustat si dupa lungi cautari,am reusit si eu sa le fac.
Stiind de la alte reteta ca faina de orez este foarte buna pentru snitele sau alte pane-uri pentru ca ramane produsul crocant,am folosit si la aceste nuggets-uri;rezultatul? unul excelent!!
AVEM NEVOIE DE: 2piepti de pui(eu am folosit aripioare)
1cutie lapte de cocos
1cana cu pesmet
1cana cu parmezan ras
1cana cu faina de orez
2oua
CUM SE PROCEDEAZA:Pieptul se taie in fasii mai late,intr-un bol se amesteca ouale batute cu sare,piper,1lingura de condimente pentru pui,laptele de cocos,se adauga bucatile de carne,se amesteca bine apoi se acopera cu folie alimentara si se lasa la frigider pana a doua zi
Intr-un castron se amesteca faina cu parmezan si pesmet,se rastoarna intr-o punga
se scoate carnea de la marinat,se adauga in punga,se tine bine de capete sau se leaga,apoi se scutura bine astfel ca fiecare bucata de carne sa fie pudrata cu faina
Se scoate carnea din faina si se prajeste in baie de ulei apoi este scoasa pe hartie de bucatarie
Se serveste alaturi de cartofi prajiti si salata verde.
Pofta buna!
Stiind de la alte reteta ca faina de orez este foarte buna pentru snitele sau alte pane-uri pentru ca ramane produsul crocant,am folosit si la aceste nuggets-uri;rezultatul? unul excelent!!
AVEM NEVOIE DE: 2piepti de pui(eu am folosit aripioare)
1cutie lapte de cocos
1cana cu pesmet
1cana cu parmezan ras
1cana cu faina de orez
2oua
CUM SE PROCEDEAZA:Pieptul se taie in fasii mai late,intr-un bol se amesteca ouale batute cu sare,piper,1lingura de condimente pentru pui,laptele de cocos,se adauga bucatile de carne,se amesteca bine apoi se acopera cu folie alimentara si se lasa la frigider pana a doua zi
Intr-un castron se amesteca faina cu parmezan si pesmet,se rastoarna intr-o punga
se scoate carnea de la marinat,se adauga in punga,se tine bine de capete sau se leaga,apoi se scutura bine astfel ca fiecare bucata de carne sa fie pudrata cu faina
Se scoate carnea din faina si se prajeste in baie de ulei apoi este scoasa pe hartie de bucatarie
Se serveste alaturi de cartofi prajiti si salata verde.
Pofta buna!
Arata minunat si zau ca trebuie incercat reteta asta ! Sa-mi cumpar faina de orez, ca in rest...timp sa am.
RăspundețiȘtergereCu siguranta sunt mult mai sanatoase decat cele de la FastFood !
Te tzuc cu drag soro !
Sidy le poti pregati cu mare incredere ca-s super bune;faina de orez,face preparatul indiferent ce faci,sa fie crocant la exterior,asta daca-ti place!
RăspundețiȘtergerePup!