Inghetata de ciocolata

Am facut din nou o baza pentru inghetata,am impartit-o in cutii si le scot pentru preparare,doar cu comanda;am primit de la Ana si Eva o comanda de inghetata cu ciocolata,m-am conformat si dupa 2h,deja fiecare era cu bolul in fata.
AVEM NEVOIE DE:
200g ciocolata de buna calitate
400g baza pentru inghetata iar reteta o gasiti AICI
  CUM SE PROCEDEAZA:
Ciocolata topita la microunde sau pe bain-marie,se pune in blender impreuna cu baza
 se amesteca pana se omogenizeaza totul,apoi se rastoarna in masina de inghetata,se proceseaza 30min apoi se pune inghetata in cutie si se lasa la congelator 1-2h dupa care se scoate,se amesteca si se serveste



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme