Cherry la borcan3

Va recomand o alta modalitate de conservare a rosiilor cherry,de aceasta data in sucul lor propriu
AVEM NEVOIE DE:
rosii cherry
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Rosiile cu coditele rupte,spalate,se pun intr-un vas cu apa care fierbe pe foc si sare,1/2lingurita la litru de apa si se lasa 2-3min,apoi se scurg;fiind mici,nu le trebuie timp mai mult pentru oparire
   Dupa ce s-au racit,se curata de coaja(sucul care se scurge,nu se arunca),se pun rosiile curatate in borcane si se umplu  cu sucul strans.
se infileteaza bine capacele si se fierb 30-40min apoi se scot si se racesc in patura sau se lasa tot in apa pana a doua zi cand se depoziteaza la camara
Iarna cand se folosesc,se rastoarna borcanul cu tot cu suc in mancarea pe care o pregatim.
Tot la fel se pot pune si altfel de rosii,mai ales cele gogonele dar acestea vor fi taiate cubulete
 

3 comentarii:

  1. Lulu, le pui in apa fierbinte, sau cum ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniela,scuze pentru neatentie,da in apa care fierbe se pun rosiile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci, imi ploua n gura numai cand ma gandesc ce sosuri savuroase vor iesi cu rosiile astea.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate