Cherry la borcan3
Va recomand o alta modalitate de conservare a rosiilor cherry,de aceasta data in sucul lor propriu
AVEM NEVOIE DE:
rosii cherry
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Rosiile cu coditele rupte,spalate,se pun intr-un vas cu apa care fierbe pe foc si sare,1/2lingurita la litru de apa si se lasa 2-3min,apoi se scurg;fiind mici,nu le trebuie timp mai mult pentru oparire
Dupa ce s-au racit,se curata de coaja(sucul care se scurge,nu se arunca),se pun rosiile curatate in borcane si se umplu cu sucul strans.
se infileteaza bine capacele si se fierb 30-40min apoi se scot si se racesc in patura sau se lasa tot in apa pana a doua zi cand se depoziteaza la camara
Iarna cand se folosesc,se rastoarna borcanul cu tot cu suc in mancarea pe care o pregatim.
Tot la fel se pot pune si altfel de rosii,mai ales cele gogonele dar acestea vor fi taiate cubulete
AVEM NEVOIE DE:
rosii cherry
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Rosiile cu coditele rupte,spalate,se pun intr-un vas cu apa care fierbe pe foc si sare,1/2lingurita la litru de apa si se lasa 2-3min,apoi se scurg;fiind mici,nu le trebuie timp mai mult pentru oparire
Dupa ce s-au racit,se curata de coaja(sucul care se scurge,nu se arunca),se pun rosiile curatate in borcane si se umplu cu sucul strans.
se infileteaza bine capacele si se fierb 30-40min apoi se scot si se racesc in patura sau se lasa tot in apa pana a doua zi cand se depoziteaza la camara
Iarna cand se folosesc,se rastoarna borcanul cu tot cu suc in mancarea pe care o pregatim.
Tot la fel se pot pune si altfel de rosii,mai ales cele gogonele dar acestea vor fi taiate cubulete
Lulu, le pui in apa fierbinte, sau cum ?
RăspundețiȘtergereDaniela,scuze pentru neatentie,da in apa care fierbe se pun rosiile!
RăspundețiȘtergereDeci, imi ploua n gura numai cand ma gandesc ce sosuri savuroase vor iesi cu rosiile astea.
RăspundețiȘtergere