Pui la cuptor cu quinoa si ciuperci

Aceasta reteta am luat-o dintr-o revista frantuzeasca,mi s-a parut interesanta si am facut-o;ce sa va spun,este chiar interesanta iar gustul nu-i rau de loc!
AVEM NEVOIE DE:
2pulpe de curcan sau de pui
250g ciuperci
1ceapa
3catei de usturoi
cateva frunze de salvie
1lamaie mica
50g miez de nuca
1ceascuta quinoa
100g unt
sare,piper
frunze de rucola
CUM SE PROCEDEAZA:
Pulpele curatate,spalate,se pun la fiert in apa cu putina sare si se lasa la fiert 10min dupa care se scot si se prajesc putin in unt apoi se pun intr-un vas sau tava;
In untul ramas se caleste ceapa taiata cubulete mici,usturoiul necuratat,ciupercile taiate in sferturi,lamaia de asemenea,miezul de nuca,se amesteca sa se intrepatrunda aromele,apoi se adauga 1cana de supa de la fiertul pulpelor si se mai lasa pe foc 10min
In acest timp,in supa ramasa si strecurata,se pune quinoa spalata si se lasa pe foc mic amestecand pana boabele devin transparente iar lichidul a scazut;in cazul in care lichidul a scazut iar boabele nu sunt transparente,se mai adauga putina apa calda
Se rastoarna apoi totul peste pulpe,se misca tava pentru ca sa nu stea totul gramada sau cu o lingura se face loc printre pulpe, se pun deasupra frunzele de salvie apoi se lasa la cuptor 30min
Se scoate tava se presara deasupra frunze de rucola si se serveste de asemenea cu salata de rucola





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme