Supa de linte cu ciuperci

Pentru ca aveam o cutie de linte prin camara pastrata pentru alta reteta,am facut o supa;este pentru prima data cand fac supa de linte si mi-a placut.
AVEM NEVOIE DE:1borcan de ciuperci sau 250g proaspete,1ceapa,3catei de usturoi,1morcov,1/2telina,2linguri ulei de masline,1conserva cu linte,500ml supa de legume,1lingura de maghiran uscat

 CUM SE PROCEDEAZA;punem in olita uleiul adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam apoi morcovul si telina taiate cubulete mici,supa de legume,lasam apoi sa fiarba cu capac 10min;adaugam apoi ciupercile scurse si clatite,lintea de asemenea scursa si clatita,mai lasam 2-3clocote,potrivim de gust,oprim focul,adaugam maghiranul apoi servim.
Ciupercile daca sunt proaspete,le punem feliate impreuna cu ceapa si restul la calit
Pofta buna!

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme