Supa crema de cartofi cu sofran si creveti

Daca va plac fructele de mare,nu ezitati sa faceti aceasta supa;este incredibil de buna.Reteta o am de la o prietena din Elvetia,la care am adaugat eu cate ceva;gustul,incredibil de bun!!!
AVEM NEVOIE DE:500g cartofi,50g unt,1ceapa rosie,1l supa de legume,sofran,1cutie lapte de cocos,1lingura ulei de masline,creveti,scoici,1buc.de somon,sare aromata,piper,1felie de somon afumat
CUM SE PROCEDEAZA:Calim in unt ceapa taiata bucati mari,adaugam cartofii cubulete,dupa cateva minute supa si lasam sa fiarba incet si bine;dupa ce au fiert cartofii,strecuram,mixam cu blenderul vertical,adaugam laptele de cocos,sofranul,condimentam dupa gust si dam bolul deoparte;in tigaia cu ulei de masline calim putin crevetii si carnea de scoici decongelate,adaugam si somonul taiat cubulete intorcand cu grija sa nu se rupa;dupa ce s-au prajit condimentam cu sare aromata si punem pe bete de rigarui intercalate creveti cu scoici si somon.Supa se serveste in bol ornata deasupra cu firisoare de sofran,somon afumat taiat in suvite subtiri iar peste bol frigaruile cu fructe de mare.
Fructele de mare si somonul se pot pune si pe gratar pentru cine nu doreste uleiul iar ce a ramas din somon si fructe de mare se pun in vasul cu supa.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme