Supa de pui cu lapte de cocos





Am gasit pe un site francez aceasta reteta thailandeza simpla si cu un gust super,super bun,am indraznit s-o fac,spun am indraznit,pentru ca pana acum nu prea m-am aventurat prin retete straine dar fiind curioasa din fire,mai indraznesc cateodata si  pentru ca am avut toate ingredientele cerute,la final va spun ca gustul asa cum am spus si la inceput, a fost ceva de nedescris in cuvinte;un gust incredibil de bun,va sfatuiesc s-o pregatiti pentru ca nu veti regreta!
AVEM NEVOIE DE:500mllapte de cocos,1piept de pui,1cub concentrat de pui,1lingura ghimbir proaspat ras,1ardei gras rosu,1lamaie,1lingura ciboulette sau frunze de ceapa verde,2linguri ulei de masline,sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:In vas pui ulei apoi ardeiul taiat cubulete mai mari si ghimbirul si lasi 1-2min dupa care adaugi laptele,concentratul dizolvat intr-o cana cu apa calda,pieptul taiat julien si lasi 20-30min,dupa care condimentezi cu sare piper si suc de lamaie dupa gust;eu la fel am procedat ca la ciorba de burta,zeama de lamaie am pus-o in farfurie.

Pofta buna!

5 comentarii:

  1. Lulu, it looks a tasty soup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Waw!foarte interesanta si noua reteta:)) pentru mine:"> dar, cat de curand am s-o incerc, cred ca e delicioasa !!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Supa de pui fara morcovi ? Interesant soro...
    Dar daca o acresti cu zeama de lamaie, supa nu se transforma in ciorba, oare ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Sidy fara morcov;nu este obligatoriu ca toate supele sa contina morcov!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme