Supa imperiala





Am gasit aceasta reteta pe culinar.ro si mi-am zis sa o incerc sa mai schimb varietatea de supe
Ingrediente:1pui,zarzavat pentru supa
Galuste:100g faina,100g gris,100g unt,7oua,100g cascaval ras,sare,piper,nucsoara
Puiul curatat,spalat,intreg sau portionat se pune la fiert impreuna cu zarzavatul de asemenea curatat si spalat;dupa ce acestea sunt fierte se strecoara supa,se pune din nou la fiert,se condimenteaza iar cand incepe sa clocoteasca se adauga galustele;in timpul cat a fiert puiul,intr-un castron se bat ouale cu sare,piper nucsoara,se adauga untul moale apoi faina amestecata cu gris;totul se rastoarna in tava cu hartie de copt si se da la cuptor 20-30min,dupa ce s-a racit,se taie cubulete sau se decupeaza diferite forme;astfel galustele puse in supa,nu se lasa mai mult de 5-7min sa fiarba;aceasta supa se serveste numai calda si foarte calda cu patrunjel deasupra.
Puiul din supa si zarzavatul,au multiple intrebuintari:
-rasol
-salata boeuf sau ruseasca
-si de ce nu,condimentat si pus putin la cuptor cu legumele alaturi

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate