Budinca de dovlecei

O mancare usoara,gustoasa,ce poate fi consumata si la cina dar si la micul dejun sau drept aperitiv.
AVEM NEVOIE DE:
500g dovlecei
1ceapa
120g faina
2catei de usturoi
100g sunca de curcan
100g cascaval ras
4oua
4linguri pesmet
1legatura de marar
50g smantana
sare
piper
cimbru
CUM SE PROCEDEAZA:
Dovleceiii curatati de coaja,rasi,bine storsi de zeama,se amesteca cu cascavalul ras,ceapa si marar tocate marunt,usturoi pisat,sunca taiata cubulete si ouale batute separat
 Dupa omogenizare,se incorporeaza apoi pesmetul,faina,smantana sare,piper si putin cimbru
Compozitia nu trebuie sa fie prea moale,in caz contrar se mai adauga putin pesmet,apoi se rastoarna in tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor 40min.
Sfatul meu e ca sa aveti o tava de copt intinsa ca sa fie suficient de coapta la interior
Dupa ce s-a racit,se rastoarna pe platou,se taie si se serveste.

 
 

Un comentariu:

  1. Gata, budinca e la cuptor ;) abia astept rezultatul final :-* Mutumesc pentru idee! :-*

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme