Prajitura cu albus cacao si migdale

Aveam in congelator un borcan cu albusuri si le-am folosit la prajiturica asta;metoda de ansamblare e ca si la prajitura tigru,doar ca ingredientele sunt diferite.
AVEM NEVOIE DE:
10albusuri
10linguri zahar pudra
100g unt
4linguri faina
4linguri pudra de migdale
1plic praf de copt
2linguri cacao
esenta de vanilie
CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca untul moale cu jumatate din zahar si vanilie,se incorporeaza albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si restul de zahar
iar la sfarsit faina cu praful de copt si pudra de migdale;dupa omogenizare,se imparte in doua vase si in una se incorporeaza cacao
In forma de tort cu hartie,se pun intercalat cu o lingura mare incepand din mijloc,aluat alb acoperit cu aluat cu cacao
iar la sfarsit,cu un bat de frigaruie se trag linii de la mijloc spre margine si de la margine spre mijloc iar la cuptor se lasa 30-40min
Dupa ce s-a racit se scoate pe un platou
apoi se pudreaza cu zahar si se taie




 

4 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate