Prajitura cu ciocolata si limeta

Din cartea Nigellei Lawson am facut aceasta prajiturica mmm,se topeste in gura!!
AVEM NEVOIE DE:
150g ciocolata neagra
150g unt
6oua
250g zahar
100g pudra de migdale
4lingurite cacao
coaja si zeama de la 1limeta
 Se topeste pe bain-marie ciocolata si unt,se amesteca pentru lichefiere apoi se lasa deoparte sa se raceasca
Se face o bezea tare din albusuri cu jumatate din zahar si un praf de sare,se freaca galbenusurile cu restul de zahar
se amesteca usor amandoua,apoi se adauga pudra de migdale si cacao
dupa omogenizare se adauga ciocolata
iar la sfarsit coaja si zeama de limeta
Se rastoarna compozitia in tava cu hartie de copt si la cuptor 40-45min
Dupa de s-a copt,se acopera cu un prosop deasupra iar dupa 30min se rastoarna si se pudreaza cu zahar.








0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme