Pui la ceaun

Nu este ceaun,este un tuci ramas mostenire dar puiul este pregatit ca si cum ar fi in ceaun si-mi place mult,mai eles ca puiul este de tara!!
AVEM NEVOIE DE:
1pui
100ml ulei
1capatana de usturoi
100ml vin alb
sare
piper
cimbru
 CUM SE PROCEDEAZA:
Puiul portionat,spalat,il pun in ceaun cu ulei sau alta grasime
 iar cand s-a rumenit adaug 2cani cu apa si las sa fiarba
  Stateau ratacite doua rosioare si le-am pus si pe ele.Dupa ce a scazut si carnea este fiarta,am condimentat dupa gustul meu cu sare,piper,putin cimbru si am adaugat usturoiul pisat si amestecat cu o ceasca cu vin alb
Am lasat sa mai fiarba cateva minute apoi am mancat mult,pe saturate cu mamaliguta si muraturi puse de luna trecuta.
Am exagerat cand am spus ca am mancat mult,pentu ca eu oricat de mult mi-ar place ceva,mai mult de o portie nu pot,dar asa vine vorba!

 

5 comentarii:

  1. Ce bun e! Mi-ai dat o idei,Lulu.Pacat ca s-a stricat vremea,dar tot prind eu o zi frumoasa sa-l il fac afara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun bunutz puiul acesta cu mujdei !
    Dar eu cand ti-am spus sa-l faceti la ceaun, la gradina...la cu totul altceva m-am gandit !
    Cam asa ceva http://aromele.blogspot.ro/2014/12/pui-la-ceaun-cu-sos-de-usturoi.html, dar lasat intreg...
    Ai facut vreodata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Sidy,ar fi fost mai bun facut la gradina dar e foarte departe,eu doar o singura data am fost pe jos si a doua oara cand au venit copiii,cu masina;m-as fi dus foarte des ca-mi place dar picioarele mele nu rezista!iar puiul intreg la ceaun nu am facut niciodata!

      Ștergere
  3. Aaaa,de cand astept eu pe cineva drag la masa!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate