Somon cu sos de iaurt

Au ramas cateva bucati de somon de cand au fost copiii,nu le-a mai venit randul si acum le fac pentru mine.
AVEM NEVOIE DE:
2rondele de somon
300ml iaurt
1/2lingurita busuioc uscat
1/2lingurita rozmarin
1/2lingurita cimbru
piper negru
1/2lingurita praf de usturoi,toate de la Kotanyi
1/2lingurita amestec pentru peste
sare
Pentru servit paste Nero di seppia




 CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca bine intr-un bol iaurtul cu restul condimentelor,intr-un vas termorezistent se pune pestele pudrat cu sare,se rastoarna jumatate din cantitatea de iaurt,se amesteca cu pestele sa fie bine cuprins iar dupa 30min se pune la cuptor
Se lasa 30min apoi se scoate 
si se serveste imediat cu pastele fierte si bine scurse si sertul de sos pus deasupra.

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme