Pilaf cu quinoa turmeric si seminte de canepa

Am mai facut o prajiturica cu astfel de seminte de canepa si am scris acolo despre beneficiile lor,nici vorba de drog!!
Pentru sceptici,poate cauta pe Google.
Bun si pentru ca sunt deschisa la orice este nou pentru mine,am gasit aceasta reteta pe un site "Sa mancam sanatos"si la cat de bine arata acolo,m-a facut sa-mi incerc norocul cum se spune;surpriza a fost foarte mare pentru mine,nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca niste seminte sa fie atat de gustoase.😋😋
AVEM NEVOIE DE:
200g quinoa alba
1ceapa mare
1dovlecel mic
1/2lingurita turmeric sau i se mai spune si curcuma Kotanyi
1lingura seminte decorticate de canepa
sare
busuioc uscat Kotanyi
patrunjel
salata verde pentru servit
 CUM SE PROCEDEAZA:
Quinoa se spala in multe ape,pana cand apa este curata,altfel nu se leaga pilaful.
Se pune intr-un vas pe foc 1parte seminte spalate,2parti apa,putina sare si se lasa la fiert;dupa 10min se adauga ceapa tocata marunt
dupa alte 10min se adauga dovlecelul curatat si taiat cubulete apoi se lasa la fiert pana scade
Dupa ce a scazut se potriveste de gust,se adauga busuioc,patrunjel si turmeric, se pune capac si se lasa sa se raceasca.
Se serveste pe farfurie pilaf presarat cu seminte de canepa si alaturi salata verde.


 



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme