Mancare de pui cu alune caju

Am facut aceasta gustoasa mancarica,pentru Provocarea Cutia misterelor,provocare initiata cu ceva timp in urma de CERASELA BADR EL-DIN iar in aceasta luna de inceput de an 2017 adica Ianuarie,gazda este nimeni alta decat harnica zmeoaicaCRISTINA IULIANA PANA,mama a 3zmei(cu tot cu tata zmeu),mereu flamanzi!normal ca de aia se numesc zmei!!
Lasandu-ne ingredientele personale,pe langa cele permise si anume
-oua
-lapte
-branza/smantana
-legume
-fructe
-carne
-cacao
-ciocolata
Ingredientul surpriza fiind ALUNELE
Cu aceasta iarna,eu nefiind echipata cu incaltaminte adecvata,am fost sechestrata la domiciliu,cum se spune,asa ca m-am pus pe cautat prin "depozitul"meu si am gasit aceste alune caju,ele au fost importante ca restul le aveam.
AVEM NEVOIE DE:
1piept de pui
1ceapa
1morcov
2cartofi
1cutie lapte de cocos
2lingurite praf de curry Kotanyi
3linguri ulei
condimente pentru pui Kotanyi
sare
50g alune caju
orez pentru servit
 CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei,se caleste pieptul taiat fasii apoi se scoate pe farfurie;se adauga ceapa taiata julien,morcovul rondele,cartofii cubulete,dupa 2-3min,pieptul,apoi laptele si se lasa la foc mic sa fiarba.
 Dupa ce a scazut si totul este fiert se adauga condimentele,alunele,se potriveste de gust
apoi se serveste cu orez fiert.
Are un gust senzational!
Multumesc draga mea Cristina pentru gazduire!!
 
 

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme