Pizza inima

Am facut tot felul de retete de pizza incepand cu cea clasica si pana la retete mai altfel;am facut pizza brad,acum am trecut la inimioare dar fara carne.
AVEM NEVOIE DE:
1pachet aluat de pizza din comert
5linguri sos de rosii mai gros
1lingurita oregano Kotanyi
300g ciuperci brune
10-12masline fara samburi
50g cascaval,eu am gasit prin congelator branza Gouda
50g branza Gorgonzola
CUM SE PROCEDEAZA:
In primul rand,ciupercile feliate,se pun intr-un vas pe foc fara ulei,se lasa amestecand mereu,pana scade toata apa care si-au lasat-o la final se pudreaza cu putina sare si se lasa deoparte sa se raceasca.
Se intinde aluatul pe masa de lucru,daca este prea gros,se mai trece cu facaletul pe deasupra,apoi se intinde pe toata suprafata amestecul de sos de rosii si oregano;deasupra se pun ciupercile
apoi bucatele de gorgonzola,se acopera cu cascaval ras,
se ruleaza strans si cu atentie,apoi se taie in butoiase egale
In formele de inimioare,se pun cate 3-4 bucati
apoi se lasa la cuptor 30min
Se pot pune in orice alte forme aveti
Se scot din forme,se pun pe farfurie si se servesc cu ketchup!





 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme