Somon la cuptor cu rosii cherry

Mai am cateva bucati de somon la congelator pe care trebuie sa le consum ca nu-mi place sa stea prea mult pentru ca i se schimba gustul.
Scot cate o bucata,o pregatesc,o pap imediat si stau cu gandul la alta!!😅😅
AVEM NEVOIE DE:
1bucata de somon
10rosii cherry
sare
piper alb Kotanyi
maghiran uscat Kotanyi
4 linguri ulei de masline
2catei de usturoi
2linguri pesmet
sare roz de Himalaia pentru decor 
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele spalat,uscat,se pune intr-un vas mic termorezistent;intr-un castronel,se taie in sferturi sau jumatati daca sunt prea mici rosiile,se amesteca cu sare,piper,usturoi pisat,magiran,ulei,
apoi se rastoarna pe langa peste,se pudreaza tot cu pesmet
si la cuptor 20min apoi se serveste imediat


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme