Budinca de chia cu roscove

Dupa sarbatorile de iarna,mi-am propus sa fac organismului putina detoxifiere si cum o perioada nu mai fac mancare pentru doua persoane,m-am pus pe cautat retete.
Am gasit aceasta budinca care de fapt se compune din doua budinci,timpul de pregatire pana la final e putin mai lung,dar gustul e foarte bun;aspectul nu m-a multumit pentru ca ambele sunt inchise la culoare,ar fi trebuit sa am fructe deschise la culoare sa se faca diferenta intre ele si nu zemoase cum ar fi caisele de exemplu,dar la vara o repet.
AVEM NEVOIE DE:
BUDINCA1:
4linguri seminte de chia
60ml lapte de soia
3linguri pudra de roscove
3lingurite sirop de agave
esenta de vanilie
un praf de sare
BUDINCA2:
1ceasca de zmeura
1portocala
4curmale(eu am pus mai multe)
4linguri seminte de chia
 CUM SE PROCEDEAZA:
1-Intr-un vas totul se amesteca foarte bine cu laptele cald,se rastoarna intr-un borcan,se acopera si se lasa la frigider pana a doua zi;compozitia trebuie sa se intareasca,cu aspect de budinca
2-Zmeura daca este congelata se pune in sita sa se scurga bine,apoi in blender impreuna cu felii de portocala fara pielita,zeama de la portocala,curmalele fara samburi si chia;se paseaza totul bine dar atentie compozitia nu trebuie sa curga iar daca totusi este prea moale,se poate adauga chia,
apoi se pune in cupe intercalat cele doua budinci,se orneaza cu fructe si se serveste;super bun si sanatos!

 
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme