Paste cu ciuperci si bacon

Vreau sa va spun de la inceput ca aceasta mancare este foarte sanatoasa,doar baconul da o nota discordanta dar am pus foarte putin,in rest totul e perfect si foarte gustos.
Am gasit la LIDL aceste paste cu faina de hrisca,nu mai vazusem pana acum(sunt chinezesti) si am luat sa vad cum se comporta;sunt foarte bune!!!
AVEM NEVOIE DE:
1pachet paste cu faina de hrisca
50g bacon
200g ciuperci
200ml smantana lichida de soia
1lingurita condimente pentru paste Kotanyi
sare
oregano Kotanyi
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune baconul cubulete in tigaie pe foc sa se topeasca grasimea,se adauga ciupercile feliate
dupa ce a scazut apa din ele,se adauga lingurita cu condimente
apoi smantana si se amesteca totul foarte bine,se condimenteaza dupa gust,se adauga oregano
Dupa omogenizare se adauga pastele fierte in apa cu putina sare doar 4 maxim 5min si bine scurse
apoi se pun pe farfurie si se servesc imediat
Un deliciu! rezultatul nu este alb pentru ca pastele sunt inchise la culoare iar in compozitia condimentelor pentru paste se gaseste boia.




 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate