Peste pane

Am scos punga cu peste si daca tot am primit premiul de la Baneasa printre care am avut si o punga cu Pesmet auriu,adica amestecat cu boia,m-am gandit sa fac peste pane.
AVEM NEVOIE DE:
1kg de peste fara oase sau file
2oua
3catei de usturoi
sare
piper
putin cimbru
2linguri faina
1cana cu pesmet
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,portionat,bine spalat(din cap si coada faci bors),uscat,se pudreaza cu sare si se lasa deoparte
Intr-un castron se bat ouale,se adauga sare,piper,cimbru,usturoi pisat,faina,iar dupa omogenizare se adauga pestele
Dupa 10min,se scoate cate o bucata,se trece prin pesmet apoi in vasul cu ulei.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti,se scot pe hartie de bucatarie apoi se pune pe farfurie,alaturi de cartofi prajiti,sos de usturoi cu iaurt si lamaie.
DELICIU!!
  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme