Supa de legume cu galuste

Eu cand cumpar piept de pui si-l dezosez,osul si pielea le pun la congelator iar cand s-au strans cateva,le pun in oala cu alte legume si fac supa
Tot asa am facut si acum, dar i-am spus supa de legume pentru ca ele sunt cele mai multe in oala,de aceasta data nu am avut decat un os de la piept.
AVEM NEVOIE DE:
oase de la piept de pui
1ceapa
2morcovi
1felie radacina de telina
1dovlecel mic
cateva rosii
3catei de usturoi
cateva ramuri de lamaita
Pentru galuste:
2oua medii
6linguri pline cu gris
un praf de sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Toate legumele curatate,spalate,taiate,le pui in oala la fiert impreuna cu oasele,lamaita si 1lingurita cu sare.
Dupa 30-40min,se strecoara,supa se pune intr-o alta oala, scoti pielea si oasele,legumele le pui in blender iar dupa procesare,rastorni piureul in oala
Pana incepe sa fiarba supa,bati ouale cu sare,adaugi grisul,amesteci bine iar cand clocoteste supa,pui cu lingurita galustele,dupa ce termini pui capacul la oala si lasi focul mic
Dupa 3-4min.opresti focul.



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme