Aripioare cu mazare

Cand nu mai stii ce sa gatesti,bagi capul in frigider,in congelator,scoti ce gasesti si-i imposibil sa nu rezulte ceva bun cum e si aceasta mancare facuta din ce am gasit!
AVEM NEVOIE DE:
500g aripioare
1punga mazare congelata
2cartofi
1ceapa
1cutie cubulete de rosii
1catel de usturoi
1frunza de dafin
marar
CUM SE PROCEDEAZA:
Varful de la aripi taiate apoi spalate,uscate,le prajesti in putin ulei apoi le scoti pe o farfurie
In uleiul ramas,pui ceapa tocata marunt,rosiile,cartofii cubulete,amesteci totul bine,dupa 2min adaugi 2cani cu apa,dafin,putina sare si lasi sa fiarba.
Dupa ce cartofii sunt aproape fierti,adaugi carnea,mazarea,usturoiul zdrobit si lasi pe foc pana scade,potrivesti de gust,adaugi mararul taiat marunt si opresti focul.
Servesti imediat cu paine prajita,un deliciu!
Farfurie din 2019,pentru ca este aceeasi reteta nu am scris-o
Nu stiu de ce fac aceasta mancare foarte rar pentru ca-i buna si ne place,acum suntem in 2021 cand mi-am amintit sa mai fac o mazare cu aripioare de pui!


  



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme