Limba cu masline2

Asa ceva am facut anul asta dar mi s-a facut pofta si am repetat-o pentru ca-i foarte buna
Nu este reteta pe care toate gospodinele o stiu,este putin altfel,da-i super buna si asa!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg limba de porc
1ceapa
3-4linguri ulei
1lingura pudra bio pentru ingrosat sosuri sau 2linguri faina
100g masline 
4castraveti murati
sare
piper
orez rosu
CUM SE PROCEDEAZA:
Limba spalata,o pui la fiert intr-un vas cu apa si putina sare,dupa 30-40min o scoti,indepartezi pielita alba,o tai suvite apoi o calesti in vasul cu ulei incins si ceapa taiata marunt,adaugi 2cani cu supa de la fiert si lasi incet pe foc.
Cand incepe sa clocoteasca,adaugi castravetii spalati si taiati cubulete mai mari,maslinele,adaugi apoi praful de ingrosat dizolvat in 2linguri cu apa rece,dupa cateva clocote,potrivesti de gust si opresti focul.
Orezul spalat si scurs,il pui sa fiarba intr-un vas cu apa si putina sare,dupa ce a fiert,il strecori bine,pui o insula in mijlocul farfuriei iar in jur,limba cu sos si paine prajita.
Pofta buna!

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate