Ciuperci cu smantana

Fac pentru fetele mele cat stau cu mine tot ce le pofteste sufletelul!! azi au poftit ciuperci cu smantana si cum sa nu le faca bunica???!!!
AVEM NEVOIE DE:
500g ciuperci champignon brune
1ceapa
400ml smantana lichida de cocos
50ml vin alb
2linguri pudra de ingrosat vegetala
3linguri ulei
sare
piper
marar verde
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei pui ciupercile spalate si taiate impreuna cu ceapa tocata marunt,dupa ce s-a evaporat apa din ele adaugi vinul
 
iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugi un pahar cu apa si lasi sa fiarba.
In acest timp amesteci intr-un castron smantana cu pudra de ingrosat
si dupa ce a scazut,adaugi smantana amestecand incet iar dupa ce s-a ingrosat sosul,condimentezi,adaugi marar verde apoi opresti focul,pui in farfurie alaturi de mamaliga si pofta buna!!

Un alt an 2019 o alta farfurie cu aceeasi reteta delicioasa!



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme