Placinta cu branza reinventata

Dragilor,atunci cand va pregatiti sa faceti o placinta cu branza pentru diverse ocazii sau pur si simplu va e pofta si v-a ramas foi dar si umplutura,folositi aceasta metoda si va garantez succesul!
Mie mi-a ramas foarte putina umplutura de la sarbatori si am adaugat branza dar o puteti incerca asa direct,nu neaparat din resturi!
Ei bine veti spune,ce succes ca de fapt e tot o placinta,e adevarat dar nu o placinta oarecare prin aspectul ei!!😍😍😍
AVEM NEVOIE DE:
250g branza proaspata de vaci
250g cas de oi usor indulcit cu sare
250g smantana fermentata
3linguri zahar(dupa gustul fiecaruia)
esenta de rom
100g unt
6oua
stafide
8foi de placinta(sunt suficiente pentru aceste ingrediente)
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron mare pui branzeturile,le pasezi cu furculita,adaugi zahar,un praf de sare daca mai e nevoie
smantana,ouale batute,stafidele,romul sau alte arome,amesteci totul apoi lasi deoparte
4foi de placinta le rupi si le pui pe hartie in tava de la aragaz si le coci cateva minute
Dupa ce s-au racit,le strangi in palme dar nu prea mult si le adaugi in compozitia de branza
Rastorni in tava cu hartie de copt unsa cu ulei,deasupra pui jumatate de unt cubulete
apoi acoperi cu restul foilor la fel coapte si stranse in palme iar restul de unt deasupra
La cuptor va sta 40min la foc mic iar dupa acest timp,scoti tava,o acoperi cu un prosop de bucatarie mai gros si o lasi 30min apoi o pudrezi cu zahar,tai si pui pe farfurie
Fiind o placinta mai deosebita,o mananci cu furculita!







   


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme