Guguluf cu rubarba

Rubarba,ce mult imi place gustul si daca tot am gasit  am executat-o!!
AVEM NEVOIE DE:
3tije de rubarba
4oua
350g iaurt gras
1cana cu zahar
1/2cana cu ulei
3cani cu faina
1plic praf de copt
sare
coaja rasa de portocala
zeama de la 2portocale
esenta de vanilie
CUM SE PROCEDEAZA:
Rubarba spalata,se elimina capetele(frunzele mici ramase sunt toxice),apoi taiata marunt si o lasi deoparte
Ouale batute bine cu un praf de sare si zahar,adaugi ulei cate putin apoi aromele si coaja rasa,iaurt,amesteci bine totul iar la final faina cu praful de copt si zeama de portocale
Rastorni in forma de guguluf unsa cu unt si tapetata cu faina deasupra pui rubarba si la cuptor va sta 1h la foc mic

Dupa ce s-a racit rastorni pe un platou,tai si pui pe farfurie
Pofta buna!

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme