Supa crema de dovleac

Am facut nici nu mai stiu cate retete de astfel de supa,trebuie s-o fac si pe asta pentru ca-i reteta fetei mele nu???
Este tot atat de gustoasa si-i mult mai simplu de pregatit!!
Am facut putina pentru ca am impartit un dovleac mic si cu o placinta iar cand am facut poza,nu mi-am dat seama ca-i descarcat telefonul si a iesit poza,vai mama ei!!!iar cand l-am incarcat,nu mai era supa!!😄😃😃😃
AVEM NEVOIE DE:
pulpa de la 4felii de dovleac
1ceapa
1cartof
3linguri ulei de masline
200ml smantana lichida
1cutie cu linte
500ml supa de carne sau legume
4linguri parmezan ras
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
In olita cu ulei,se pune ceapa taiata marunt,pulpa de dovleac taiata cubulete,se lasa pe foc cateva minute,se adauga supa,putina sare,cartoful curatat si taiat cubulete apoi se lasa pe foc 20-30min
 iar dupa ce totul este fiert bine,se paseaza cu blenderul vertical,se adauga smantana
dupa omogenizare se potriveste de gust apoi se opreste focul
In farfurie,se pune jumatate de cutie cu linte clatita cu apa rece i bine scursa,
apoi supa,deasupra parmezan si se serveste imediat!
un deliciu!Pofta buna!



 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate