Straccetti cu rucola

V-ati dat seama ca-i tot o reteta italiana,de acum pentru mult timp voi posta din cand in cand astfel de retete!
Aceasta mancare este preferata fetelor de cand sunt mici si acum tot preferata lor este dar si a mea pentru ca este foarte gustoasa si sanatoasa.
Este compusa din suvite foarte,dar foarte fine(pe la noi nici vorba de asa ceva!!) de vitel care se numesc straccetti,de unde vine si numele
AVEM NEVOIE DE:
1caserola de straccetti de vitel
1cubulet de unt sau 3linguri ulei de masline
50ml vin rosu
2catei de usturoi
1mana frunze de rucola
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Se taie suvitele de carne in bucati mici,se pun in tigaie cu ulei incins, usturoiul curatat si pus intreg,se amesteca constant iar cand carnea s-a albit,se adauga vinul,rucola,putina sare,se amesteca,se lasa pe foc 2min apoi se opreste si se serveste imediat
Un deliciu mai ales sosul care se formeaza!
  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme