Chec cu migdale

Un chec foarte usor de pregatit si gustos!
AVEM NEVOIE DE
3oua
75g zahar
35ml ulei
esenta de migdale
40ml lapte
50g faina
1/4lingurita praf de copt
1lingurita cacao
sare
2linguri migdale taiate
CUM SE PROCEDEAZA
Se bat galbenusurile cu o lingura de zahar si ulei cate putin,se adauga laptele,esenta si se amesteca bine
Se incorporeaza apoi amestecul de faina,praf de copt si cacao iar dupa omogenizare se lasa deoparte
Se bat albusurile cu un praf de sare si restul de zahar iar la final se amesteca usor cu crema de galbenus
Se rastoarna in tava cu hartie de copt iar deasupra se pun migdalele taiate
La cuptor va sta 30min la 140de grade iar dupa ce s-a copt se scoate pe platou se pudreaza si se taie
S va fie de folos!



 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme