Torta Margherita

Este o reteta italiana si nu-i altceva decat un chec cu fructe dar eu l-a facut in tava rotunda
AVEM NEVOIE DE
250g faina
180g amidon
100g unt
6oua
1/2plic praf de copt
100ml lapte
225g zahar
fructe
CUM SE PROCEDEAZA
Albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si jumatate din zahar apoi se lasa deoparte
Galbenusurile frecate cu restul de zahar iar cand a rezultat o crema pufoasa,se adauga untul moale se mixeaza energic apoi laptele cald,dupa omogenizare se adauga cate putin din amestecul de faina,praf de copt si amidon iar la final se amesteca usor cu o spatul pus tot cate putin din albus
Se rastoarna intr-o forma rotunda de 24cm cu hartie de copt,deasupra se pun fructe si la cuptor va sta 40min la 180de grade
Dupa ce s-a copt,se scoate pe un platou,se pudreaza cu zahar si se orneaza cu fructe apoi se taie
Sa va fie de folos!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme